Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2020
20:30

Locatie
Schenkerij de Beurs


The Deaf Aids is een Beatles Tribute Band uit Utrecht, met als motto “Celebrating Beatles Songs” – plezier beleven aan de prachtige muziek van The Fab Four staat voorop!

De leden van deze 5-koppige formatie, opgericht in 2013, zijn parttime-muzikant en hebben voorheen in andere bands gespeeld, van vrolijke feestmuziek tot serieus coverwerk, van hardcore punk tot subtiele ballads. Nu stellen ze al hun talent in dienst van de prachtige composities die John, Paul, George & Ringo hebben nagelaten.

Speciale aandacht krijgen daarbij de grote variatie in muzikale stijlen, de virtuoze meerstemmige zang en de minder bekende songs, die in het geweld van de grote hits soms ondergewaardeerd lijken te blijven.

The Deaf Aids treden zowel plugged als unplugged op, en voelen zich op het grote podium net zo goed thuis als in een huiskamer. Als het even kan wordt er samengespeeld met strijkkwartet The Strawberry Strings en/of blazerssectie The Honey Pie Horns, zodat de volle breedte van het Beatles-repertoire kan worden bestreken.

The Deaf Aids staan garant voor strakke early pop, die ondanks de grote bekendheid van de Beatles toch fris en verrassend is, verrassend fris dus!