Onze sponsorhelden

Zonder sponsoren zou het Cultureel Café Geldermalsen niet kunnen bestaan. Wij bedanken dan ook de sponsoren die u hieronder in de lijst terugvindt van harte.

Ook sponsor worden? Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf cultureel en maatschappelijk verantwoord te profileren. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Van Ledden Bouw

Winkelverbouwingen en interieurbouw

Van Ledden Bouw is specialist in het ontwerpen, restylen en (ver)bouwen van (vers)winkels.
Dankzij jarenlange ervaring en goede samenwerkingsverbanden kunnen wij met een totaalconcept in een korte tijd uw winkel volledig vernieuwen of aanpassen.

Elias de Deugd

Financieel en fiscaal advies

Als financieel adviseur onderscheid ik mij doordat ik actief ben op alle vormen van financiële dienstverlening. Waar nodig werk ik samen met vakspecialisten.

Bierman Advocaten

Uw zaak is het waard om met andere ogen naar te kijken. Jonge ogen, scherp en vindingrijk. Ervaren ogen, grondig en doortastend. Wij kijken graag met u mee vanuit een dynamisch en veelzijdig team.

Playing Captains Company

We kunnen je bedrijf op een pakkende manier onder de aandacht brengen bij je klanten. Dus of je nu op zoek bent
naar een marketing- of reclamecampagne, nieuwe website, grafische vormgeving van een logo, briefpapier, flyer of
advertentie of het organiseren van een evenement zoals een personeelsuitje, bedrijfsfeest of jubileum.

Wij nemen je dat graag uit handen.

Grieks Restaurant Odyssey II

..Griekenland is gemaakt van een boot, een wijngaard en een olijvenboom. Het is daarom ook geen toeval dat Odyssey met behulp van ingrediënten als vis, vlees en olijfolie werkelijk “gedichten” maakt in de keuken .

BMO Advocaten

BMO Advocaten is een ervaren, deskundig en betaalbaar advocatenkantoor in Geldermalsen, met zakelijke en particuliere klanten door het hele land en daarbuiten.

Gerssen & Donkersloot Makelaars

De makelaars van Gerssen & Donkersloot Makelaars zijn bijzonder in hun vak. Veel meer dan bij tal van andere makelaars staat de persoonlijke benadering centraal. Een woning kopen en verkopen is immers mensenwerk. Het gaat erom wat u belangrijk en plezierig vindt. Daar stemmen wij onze dienstverlening op af.

Quintes Verzekeren en Risicobeheer

Een adviseur die jouw omgeving kent, waar je woont of waarin je onderneemt. Die hebben we bij Quintes. Er is altijd een locatie met adviseurs in de buurt. Zij kennen de lokale wet- en regelgeving, de gebruiken en weten wat er speelt. Dat adviseert wel zo fijn.

Van Kessel Bouw

Op zakelijk gebied ligt dit bij de uitstraling van uw gebouw. Een functionele werkruimte die voldoet aan uw wensen. Er wordt in een open sfeer met de opdrachtgever, architect, installateurs en anderen samengewerkt in bouwteam. Dit alles met maar een doel, Hij krijgt uiteindelijke datgene wat hij verwacht voor de afgesproken prijs. Echt alles kan, voor alles is een oplossing.

Double V Coaching

Tijdens biografische coaching wordt er gekeken naar de biografie of levensloop. Een belangrijke fase hierin is de periode tot zeven jaar. Belangrijke gebeurtenissen en de manier hoe je daar als kind op reageert, hebben grote invloed op je verdere leven.

De Testpsycholoog

De Testpsycholoog geeft advies over het onderwijsniveau van kinderen, helpt bij leerproblemen in het basis- en voortgezet onderwijs en denkt mee bij studiekeuzes. Onze werkwijze is gericht op het halen van een optimaal testresultaat, zodat we het beste advies voor uw kind kunnen geven.

ReZo Carservice

Rézo Carservice is een dynamisch merk-onafhankelijk autobedrijf die alle diensten voor uw auto onder één dak heeft. Doordat wij merk-onafhankelijk zijn, kunnen wij u dus altijd van dienst zijn. Ook voor uw APK-keuring en het laten overschrijven van uw auto kunt u bij ons terecht.

Company Brokers

Het verkopen of overdragen van uw bedrijf is niet uw dagelijks werk. Voor ons wel! Wij zorgen ervoor dat de overdracht van uw bedrijf soepel verloopt, begeleiden u en organiseren alle benodigde stappen

Topslagerij Hol

Topslager Hol levert ruime keuze in vers vlees, vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden, belegde broodjes en alles voor jouw barbecue, fondue en gourmet. Onze slagerij is een moderne, ambachtelijke Topslagerij. Ons uitgangspunt is streven naar een optimale kwaliteitsbeheersing vanaf de inkoop van het vlees tot en met de presentatie in de winkel.

Van Kessel Wegenbouw

Met het ontwerpen en aanleggen van bedrijfsterreinen heeft van Kesselwegenbouw jarenlange ervaring met asfalt, beton en bestrating. Ook renovatie en onderhoud van bestaande bedrijfsterreinen behoort tot onze taken.

Van Kessel & van Gellicum Makelaars en Taxateurs

Onder het motto “Makelen met Passie” is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars & Taxateurs is in 2005 van start gegaan. Als lijfkleur kozen ze oranje, een kleur die stáát voor wat ze zijn; jong, enthousiast en energiek! Door de no-nonsense aanpak heeft het kantoor sindsdien een gestaagde groei doorgemaakt en behoort het inmiddels tot de gevestigde orde in deze regio.

Administratiekantoor Rietbergen

Lorem Ipsum

MandyJones Art / ArtBody B.V.

Ik heb een eigen atelier – The Art Room in Buurmalsen – en voel me helemaal thuis in de beeldende taal en materialen. Naast het geven van individuele vaktherapie beeldend, verzorg ik creatieve  workshops voor particulieren, organisaties / scholen en ik maak en exposeer mijn eigen kunst.

Le Mélangeur

Le Melangeur is gevestigd vanaf januari 2008  in een authentiek beursgebouw uit 1888 op het Marktplein 16 in Geldermalsen met koffie, thee en chocolade. Door deze combinatie en ervaring kijken wij op een andere manier naar deze producten en maken we alles een tikje spannender in onze winkel. Onze leveranciers zijn uitgezocht op kwaliteit en duurzaamheid voor mens en milieu, zijn daarmee onze vertrekpunten.

Boersma Advocaten

Boersma Advocaten is het kleinschalige en betrokken advocatenkantoor van mr H.J.R.M. Boersma. Het kantoor is zelfstandig gevestigd sedert 1 oktober 1995 in de Betuwe, eerst in Buurmalsen en vanaf februari 1999 in het lieflijke dorpje Wadenoijen aan de rivier de Linge nabij Tiel. Het kantoor is zeer centraal gelegen aan de A15 en de A2 en uitstekend en zonder parkeerproblemen bereikbaar.

CBX Holding

Schoenmakerij André

Schoenmakerij André is sinds 1992 een begrip in Geldermalsen. André is bekend bij jong en oud in Geldermalsen en omstreken en mag zich beroemen op grote vaste klantenkring. Nieuwe klanten worden uiteraard met dezelfde gastvrijheid en klantvriendelijkheid onthaald als zijn vaste clientèle.

Gastouderbureau ViaViela

Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. Maar ook op andere manieren word je door ViaViela ondersteund. Zo kun je altijd terecht op de website van ViaViela. Hier vinden ouders en gastouders elkaar. Daarnaast kun je als (gast)ouder gebruik maken van alle faciliteiten die ViaViela landelijk biedt.

Van Helten Transport

Van Helten is een familiebedrijf dat al sinds 1954 op professionele wijze het vervoer en op- en overslag verzorgt van diverse goederen met als specialisme het vervoer van hout-en plaatmateriaal naar diverse bestemmingen binnen de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft dagelijks tien vrachtauto’s op de weg en vervoerd zowel binnen als buitenland hout en plaat materiaal.

Van Kessel & Hypotheken

Een hypotheek is een verplichting voor langere tijd. Goed hypotheekadvies van een Erkend Financieel Adviseur is daarom belangrijk. Samen met jouw vaste financieel adviseur bij Van Kessel & Hypotheken sta je uitgebreid stil bij jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. De gesprekken rond jouw hypotheekadvies vinden plaats bij ons op kantoor.

Bottesteyn Interieurs

In 1982 begonnen als ambachtelijke meubelmakerij en thans uitgegroeid tot een modern interieurbedrijf met een aantal op en top gepassioneerde vakmensen. Het bedrijf is gericht op zowel de zakelijke als particuliere markt.

Persoonlijke aandacht en interesse staan garant voor een voorspoedige samenwerking, waarbij flexibiliteit, inventiviteit en creativiteit voorop staan.