Onze sponsorhelden

Zonder sponsoren zou het Cultureel Café Geldermalsen niet kunnen bestaan. Wij bedanken dan ook de sponsoren die u hieronder in de lijst terugvindt van harte.

Ook sponsor worden? Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf cultureel en maatschappelijk verantwoord te profileren. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Van Doorn

  Vormt De Buitenruimte Van Morgen

  Als het gaat om de inrichting van de buitenruimte bent u bij Van Doorn aan het juiste adres. Wij maken sinds 1963 de buitenruimte voor iedereen duurzaam, mooi en veilig.

  Van Ledden Bouw

  Winkelverbouwingen en interieurbouw

  Van Ledden Bouw is specialist in het ontwerpen, restylen en (ver)bouwen van (vers)winkels.
  Dankzij jarenlange ervaring en goede samenwerkingsverbanden kunnen wij met een totaalconcept in een korte tijd uw winkel volledig vernieuwen of aanpassen.

  Elias de Deugd

  Financieel en fiscaal advies

  Als financieel adviseur onderscheid ik mij doordat ik actief ben op alle vormen van financiële dienstverlening. Waar nodig werk ik samen met vakspecialisten.

  Bierman Advocaten

  Uw zaak is het waard om met andere ogen naar te kijken. Jonge ogen, scherp en vindingrijk. Ervaren ogen, grondig en doortastend. Wij kijken graag met u mee vanuit een dynamisch en veelzijdig team.

  BMO Advocaten

  BMO Advocaten is een ervaren, deskundig en betaalbaar advocatenkantoor in Geldermalsen, met zakelijke en particuliere klanten door het hele land en daarbuiten.

  LANA Makelaars en Taxateurs

  LANA legt de lat hoog. Maar wat merken opdrachtgevers daarvan? Wij gaan altijd voor een tien: de allerbeste deal. Dat betekent niet per se het hoogste bod, of bij een aankoop het laagste bod. Het gaat ook over goede voorwaarden en het juiste gevoel.

  Quintes Verzekeren en Risicobeheer

  Een adviseur die jouw omgeving kent, waar je woont of waarin je onderneemt. Die hebben we bij Quintes. Er is altijd een locatie met adviseurs in de buurt. Zij kennen de lokale wet- en regelgeving, de gebruiken en weten wat er speelt. Dat adviseert wel zo fijn.

  Van Kessel Bouw

  Op zakelijk gebied ligt dit bij de uitstraling van uw gebouw. Een functionele werkruimte die voldoet aan uw wensen. Er wordt in een open sfeer met de opdrachtgever, architect, installateurs en anderen samengewerkt in bouwteam. Dit alles met maar een doel, Hij krijgt uiteindelijke datgene wat hij verwacht voor de afgesproken prijs. Echt alles kan, voor alles is een oplossing.

  ReZo Carservice

  Rézo Carservice is een dynamisch merk-onafhankelijk autobedrijf die alle diensten voor uw auto onder één dak heeft. Doordat wij merk-onafhankelijk zijn, kunnen wij u dus altijd van dienst zijn. Ook voor uw APK-keuring en het laten overschrijven van uw auto kunt u bij ons terecht.

  Company Brokers

  Het verkopen of overdragen van uw bedrijf is niet uw dagelijks werk. Voor ons wel! Wij zorgen ervoor dat de overdracht van uw bedrijf soepel verloopt, begeleiden u en organiseren alle benodigde stappen

  Topslagerij Hol

  Topslager Hol levert ruime keuze in vers vlees, vleeswaren, kant-en-klaar maaltijden, belegde broodjes en alles voor jouw barbecue, fondue en gourmet. Onze slagerij is een moderne, ambachtelijke Topslagerij. Ons uitgangspunt is streven naar een optimale kwaliteitsbeheersing vanaf de inkoop van het vlees tot en met de presentatie in de winkel.

  Van Kessel & van Gellicum Makelaars en Taxateurs

  Onder het motto “Makelen met Passie” is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars & Taxateurs is in 2005 van start gegaan. Als lijfkleur kozen ze oranje, een kleur die stáát voor wat ze zijn; jong, enthousiast en energiek! Door de no-nonsense aanpak heeft het kantoor sindsdien een gestaagde groei doorgemaakt en behoort het inmiddels tot de gevestigde orde in deze regio.

  Administratiekantoor Rietbergen

  Lorem Ipsum

  Boersma Advocaten

  Boersma Advocaten is het kleinschalige en betrokken advocatenkantoor van mr H.J.R.M. Boersma. Het kantoor is zelfstandig gevestigd sedert 1 oktober 1995 in de Betuwe, eerst in Buurmalsen en vanaf februari 1999 in het lieflijke dorpje Wadenoijen aan de rivier de Linge nabij Tiel. Het kantoor is zeer centraal gelegen aan de A15 en de A2 en uitstekend en zonder parkeerproblemen bereikbaar.

  Van Helten Transport

  Van Helten is een familiebedrijf dat al sinds 1954 op professionele wijze het vervoer en op- en overslag verzorgt van diverse goederen met als specialisme het vervoer van hout-en plaatmateriaal naar diverse bestemmingen binnen de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft dagelijks tien vrachtauto’s op de weg en vervoerd zowel binnen als buitenland hout en plaat materiaal.

  Van Kessel & Hypotheken

  Een hypotheek is een verplichting voor langere tijd. Goed hypotheekadvies van een Erkend Financieel Adviseur is daarom belangrijk. Samen met jouw vaste financieel adviseur bij Van Kessel & Hypotheken sta je uitgebreid stil bij jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. De gesprekken rond jouw hypotheekadvies vinden plaats bij ons op kantoor.

  Bottesteyn Interieurs

  In 1982 begonnen als ambachtelijke meubelmakerij en thans uitgegroeid tot een modern interieurbedrijf met een aantal op en top gepassioneerde vakmensen. Het bedrijf is gericht op zowel de zakelijke als particuliere markt.

  Persoonlijke aandacht en interesse staan garant voor een voorspoedige samenwerking, waarbij flexibiliteit, inventiviteit en creativiteit voorop staan.

  Only for Men

  Wij zijn er voor álle mannen. Daarom zetten wij ons met de Mannen voor Mannen stichting in om, geld in te zamelen voor onderzoek, behandeling en preventie van kanker bij mannen. Dit doen wij voor KWF Kankerbestrijding.

  AR Computing

  Uw partner voor zakelijke IT diensten. Met een ruim assortiment aan hardware, software, managed services, voip, cloud en security oplossingen zijn wij perfect in staat u een passende oplossing te bieden. Dit alles gecombineerd met een persoonlijke aanpak en een goed advies! Zoekt u een systeembeheerder of heeft u problemen met uw computer, dan bent u bij ons aan het juiste adres!