Datum/Tijd
Date(s) - 13/12/2019
20:30 - 23:00

Locatie
Schenkerij de Beurs


De band MISSING ONE staat garant voor heerlijke soul- en rockmuziek waarbij je wel moet bewegen. Good old klassiekers maar ook recentere hits komen voorbij en er is af en toe ook ruimte voor Nederlandstalige nummers. Het is altijd een feest als deze band, die dit jaar al 30 jaar met veel plezier en energie muziek maakt, het podium betreedt. Van Robert Palmer tot Robbie Williams, van Melissa Etheridge tot Tina Turner, van Otis Redding tot Waylon en van The Scene tot De Dijk, MISSING ONE speelt alles met evenveel overgave. Strak ritme, uitstekende gitaristen en knetterende blazers maken samen met lekkere zang de herkenbare nummers met toch dat eigen MISSING ONE geluid.

Omdat er met een negenkoppige band altijd wel iemand NIET is op de repetitie, werd de naam Always Missing One bedacht, maar al snel werd dit ingekort tot Missing One.

In 1989 hadden ze voor het eindexamenfeest van de HTS in Den Bosch muziek nodig. Er werd snel even een band bij elkaar gezocht onder de eindexamenkandidaten, waaronder Aart (gitaar), Arjan (bas), Dick (gitaar) en Nico (trombone). Ze noemden zich ‘The Rolling Bones, het succes die avond was ongekend. Het was heel erg leuk om samen muziek te maken, dus ze bleven ook na dit optreden bij elkaar.

Er werd fanatiek gerepeteerd, wat leidde tot het 2e optreden op 25 mei 1991, onder de naam ‘Catholic Schoolgirls In Trouble’. Begin 1992 kwam Petra (zang) erbij en 2 jaar later volgde Silvia (sax). Omdat ze vaak werden gebeld met de vraag “Zijn jullie een meidenband?”, besloten ze de naam compleet te veranderen. Omdat er elke repetitie wel iemand níet was, werd de naam van de band ‘Missing One’.

In de loop van de tijd zijn er nog meer wisselingen in bandleden bijgekomen maar het motto blijft hetzelfde: samen lekkere muziek maken en met het publiek een feestje bouwen. Van kleine kroegjes tot grote volle zalen,van bruiloft tot personeelsfeest, van galafeest tot benefietconcert; Missing One heeft ze de afgelopen jaren allemaal meegemaakt.